Selasa, 24 Disember 2013

Alfalfa Berkesan Untuk Keputihan : Testimoni


Assalamualaikum..

Hai, bertemu kembali. Kalau sebelum-sebelum ni kita asyik cakap pasal khasiat-khasiat produk Shaklee je kan? Pasti ada yang tertanya-tanya, tak ada feedback pengguna ke kan..? Yelah, duk borak pasal khasiat je. Hehehe.

Sebenarnya ada, mana boleh tak ada feedback dari pengguna. Semua orang berpuas hati tentulah ada dapat feedback, tapi itulah, saja simpan dulu, konon-konon nak surprise kan korang la ni. Hehehe.

Okay, ingat lagi tak entry sebelum sebelum ni kita pernah sembang pasal masalah keputihan? Dan hari ni, saya nak share satu testimoni yang sudah pun cuba rawat dengan alfalfa complex tau. tak percaya? Jom tengok…!

klik untuk tumbesaran

Alhamdulillah, seronok rasa bila produk tu sesuai dengan pengguna. Nampak, bukan setakat masalah keputihan je hilang, kulit pun dah tak berminyak dan terasa lembut. See..nampak tak betapa berkhasiatnya Alfalfa ni..!

Jadi, pada anda yang ingin dapatkan alfalfa ni, jangan malu-malu. 

Boleh sms/whatsapp saya di talian:

012-4104401(Nur) 
atau 
PM terus ke MUKABUKU saya. 


Yang pasti harga menarik sedang menanti anda..!

Sabtu, 21 Disember 2013

Khasiat Vita-E Complex Shaklee




Khasiat Vitamin E Complex Shaklee :
  • Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah
  • Mengurangkan jeragat, parut & jerawat
  • Kulit semakin halus, gebu dan licin
  • Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda
  • Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
  • Meningkatkan kesuburan
  • Menyelesaikan masalah kelesuan
  • Meningkatkan keinginan seksual suami isteri (Vitamin Cinta)
  • Meningkatkan orgasma yang lebih kerap dan semangat
  • Merendahkan kadar kolesterol.
  • Membantu mencegah kanser.
  • Merendahkan risiko katarak.
  • Membantu kawasan gelap areola itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
  • Parut strecth mark menjadi semakin pudar
Untuk harga istimewa, yang sememangnya istimewa : 
  • Whatsapp - 0124104401(Nur)
  • Pengedar SAH Shaklee anda.

Khamis, 19 Disember 2013

Keistimewaan Omega Guard




Omega Guard terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pebagai fungsi DHA kepada tubuh badan kita. Jom kita tengok fungsi-fungsinya :

Fungsi EPA :
  • Mencegah kanser
  • Mencegah pembekuan darah
  • Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
  • Baik untuk pesakit jantung
  • Menghindari tekanan perasaan
  • Mencegah penyakit darah tinggi

Tugas DHA :
  • Mencegah asma
  • Meningkatkan daya seksual
  • Mencegah sakit kulit
  • Mengelakkan kanser payudara
  • Mengelakkan kanser prostat
  • Menghidari daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
  • Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan


Harga Runcit : RM136.


Untuk harga istimewa, yang sememangnya istimewa, 

Whatsapp 012-4104401(Nur)

Pengedar SAH pilihan anda..!

Sabtu, 14 Disember 2013

Khasiat GLA COMPLEX Shaklee




Entry sebelum ni ada sebut pasal kelebihan GLA COMPLEX ni kan? Jadi hari ni, aku nak kembangkan sikit khasiat-khasiat yang ada pada GLA COMPLEX tu.
Mungkin ramai yang tak tahu, selain daripada merawat kulit kusam, haid yang tidak teratur, senggugut, GLA COMPLEX ni juga sebenarnya mampu merawat ulser, melegakan kelesuan, merawat kebas urat saraf membersihkan kahak dan meningkatkan stamina.

GLA COMPLEX ini juga mampu mengawal dan mengatur KETIDAKSTABILAN hormon wanita sebagai langkah utama bagi meningkatkan kesuburan. 

GLA COMPLEX juga mampu mengecutkan Cyst dalam rahim wanita yang boleh menghalang proses kehamilan.  Dan GLA ini juga mampu memperbetulkan dan memperbaiki  keadaan haid yang tidak teratur jika diambil secara konsisten setiap hari.

Dan jangan tak tahu, GLA COMPLEX ini juga mampu mencantikan kulit. Kiranya GLA ni berfungsi untuk memperbaiki inflamasi kulit seperti elergik, kegatalan, kulit kering, bintik penuaan, fungus dan kurap. GLA COMPLEX ini jugak mampu merawat rambut kering dan masalah rambut gugur.
Dan yang paling best, GLA COMPLEX ini mampu menghalang komplikasi diabetes dan menghalang tekanan darah tinggi serta memperbaiki masalah prostat dan kerap kencing pada golongan lelaki.

Kiranya GLA COMPLEX ni sesuai untuk perempuan mahupun lelaki. Sekiranya korang nak merawat sakit yang korang alami, ataupun untuk sebarang pertanyaan, apa tunggu lagi, jangan segan tau..!


Sms/Whatsapp : 012-4104401(Cik Nur)  

atau PM DI SINI.

Pengedar Shaklee Anda Yang Sah…!

Rawatan Untuk Resdung Dari Shaklee




Percaya atau tidak, kita semua punya resdung. Bezanya antara kita semua adalah tahap ‘SERIUS’ resdung itu je. Bagi mereka yang berada pada tahan biasa, mungkin tak mengapa. Tapi bagi mereka yang berapa tahap SERIUS, ini amat merungsingkan. Betul tak?

Kini tak perlu risau, kerana Shaklee ada untuk membantu anda mengatasi masalah Resdung ini. Jom kita tengok, apa yang anda perlu untuk menangani masalah ini.

ALFALFA COMPLEX
Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ia kaya dengan sumer klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutama akibat dari eczema, resdung, alergik dan gegatal.

B COMPLEX
B6 penting untuk pemulihara selaput lender yang sihat dan mebantu pengeluaran antibody badan. Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh. Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati. Dan memelihara system saraf juga berfungsi sebagai anti-stress.

VITAMIN C
Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita mengalami side effect dari pengambilan drugs anti histamin. Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh. Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol. Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage (Fungsi system pertahanan badan, sel darah putih) dan meningkatkan pertumbuhan tisu.


Sebarang pertanyaan/Harga istimewa :

Sms/Whatsapp: 012-4104401

Isnin, 9 Disember 2013

Rawatan Kulit Dari Shaklee



Vita-C Plus
  • Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negative factor luar seperti : Pencemaran, matahari, cuaca, Asap rokok DLL.
  • Meransang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit (anti Aging & anti wrinkle)


Vitamin-E
  • Bersifat anti-penuaan, dapat mengurangkan garis-garis halus pada wajah
  • Membantu mengelakan pertumbuhan abnormal sel
  • Membantu memudarkan parut


B Complex
  • Vitamin B penting untuk pembentukan sel badan, jadi ianya penting untuk awet muda, kulit yang licin dan kelihatan muda, melambatkan rambut berubat, membantu untuk kecantikan kulit, rambut dan mata, juga kekuatan kuku.
  • Membari kelembapan semulajadi pada kulit agar kulit sentiasa lembab dan tidak memaksa kulit untuk menghasilkan lebihan minyak kerana dehidrasi yang berlaku pada kulit.
Sebarang pertanyaan :

Sms/Whatsapp: 012-4104401

Pengedar SAH Shaklee Anda.

Ahad, 8 Disember 2013

ALFALFA COMPLEX




Menghadapi masalah

: Pencernaan?
: Sembelit?
: Kolestrol dalam darah?
: Toksik dalam tubuh?
: Keputihan?
: Sakit sendi dan otot?

Atasi dengan  ALFALFA COMPLEX.

Alfalfa Complex Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia. Disediakan dalam dua pek saiz ( 300 biji dan 700 biji ) Alfalfa Complex ini juga tiada perasa tiruan, pemanis perwarna dan pengawet tiruan. 

Kaya dengan vitamin dan mineral. Ianya juga mengandungi vitamin B, C, E dan K dalam jumlah yang seimbang. Serta Mineral Kalsium, Magnesium, Kalium, Fosforus dan Zat Besi. 

Alfalfa Complex Shaklee juga mengandungi, Flourida, Protein, Mineral Surih, Asid lemak dan Antioksidan. Alfalfa Complex ini juga bertindak sebagai pembersih darah.



Untuk sebarang pertanyaan/harga istimewa :

Emel : nurshaklee@yahoo.com
Atau
Sms / Whatsapp 012-4104401

Jumaat, 6 Disember 2013

SUSTAINED RELEASE Vita-C Plus



Andakah anda :

 Mudah stress?
Mudah selsema?
Gusi berdarah?
     Mudah dapat ulser?
        Kulit kering/bersisik?
       Mudah demam?
  Luka lambat sembuh?

Jadi nak cantik? Nak sihat? Jom lengkapkan segala kekurangan dengan Sustained Release Vita-C Plus. Vitamin C organic terlaris abad ini. Satu tablet ini membekalkan  500mg Vitamin C bersamaan dengan 7 biji oren. Vitamin C pertama yang bertindak secara ‘Sustained Release’ berfungsi secara perlahan bagi memenuhi keperluan tubuh badan kita selama 24jam

Vitamin C ini juga merangsang pembentukan kolagen dimana kolagen ialah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Vita-C Plus satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa dan mampu meningkatkan inteferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dengan berkesan. 

Dan pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda dapatkan kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan dan menyekat pembentukkan pigmentasi. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

Pendek kata, 1001 khasiatlah Vita-C Plus ni..!

Untuk dapatkan harga yang sangat istimewa :


ATAU

Sms/Whatsapp : 012-4104401

Khamis, 5 Disember 2013

GLA COMPLEX SHAKLEE



Anda mungkin :

Kulit Kusam?
Eczema?
Kitaran haid tidak teratur?
Senggugut (PMS)?

Atasi dengan GLA COMPLEX :

Merupakan kombinasi minyak Borage yang mengandungi Asid gamma linolenik (GLA) yang tergolong dalam asid lemak. Minyak bunga matahari danVitamin E. 2 kali ganda GLA berbanding EPO.

GLA Complex menjadikan kulit berseri-seri, mengawal dan mengatur kitaran haid. Melegakan PMS (sindrom pra-haid). GLA Complex juga membantu menangani eczema. Dan Vitamin E yang terkandung dalam GLA Complex ini membantu menguatkan dinding arteri, serta melambatkan proses penuaan.

Berminat?

Untuk sebarang pertanyaan/harga istimewa :

Atau
Sms/Whatsapp : 012-4104401

Pengedar SAH Shaklee Seluruh Malaysia...!

Rabu, 4 Disember 2013

Khasiat Dan Promosi Gempak Omega Guard..!


KLIK UNTUK TUMBESARAN

Manfaat Omega 3 terhebat Dalam Omega Guard Shaklee:

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan stroke
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala/Migraine
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori kanak-kanak dan anak2 lebih fokus
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-
- Mencegah insomnia (tak boleh tidur )
- Mengurangkan tekanan emosi
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autisme
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak



PROMOSI TERBHEBAT SEDANG MENANTI ANDA..!

Sms/Whatsapp : 012-4104401(Nur)

Atau 


Pengedar Sah Shaklee Seluruh Malaysia

Isnin, 2 Disember 2013

Kenali Shaklee



Selamat datang ke Shaklee, sebuah syarikat yang berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik. Shaklee selaras dan patuh pada prinsip yang telah dibina oleh pengasasnya, Dr Forrest C Shaklee.

Visi yang diilhamkan oleh Dr. Shaklee masih diteruskan melalui matlamat syarikat dengan menghasilkan produk berkualiti dan semula jadi yang menyokong kesihatan alam sejagat.

Dengan prinsip asas ini, Dr. Shaklee telah mencipta syarikat yang bertujuan untuk mencipta kehidupan yang lebih sihat. Beliau telah menghabiskan masanya dengan mencipta syarikat berlandaskan naluri yang dicipta untuk mempertingkatkan kehidupan setiap insan yang ditemui dan dipandu oleh satu prinsip utama “Berikan yang terbaik kepada setiap insan sebagaimana anda ingin diperlakukan oleh mereka”

Dengan matlamat untuk menjadi peneraju dunia dalam produk kesihatan dan kesejahteraan kehidupan, Shaklee sangat berdedikasi untuk terus menyumbang dalam produk inovasi, kecemerlangan sains.



Jutaan insan telah bertukar kepada produk nutrisi Shaklee sebagai salah satu tahap kualiti kehidupan dan Shaklee merasa bangga dapat mengeluarkan dan menjual produk terbaik seumpamanya.


Pada 2004, Ripplewood Holdings LLC dan Activated Holdings LLC telah mengambil alih perniagaan Shaklee di seluruh dunia oleh Yamanouchi Pharmaceutical Co. Ltd. Shaklee merupakan pengeluar dan pengedar ulung nutrisi, penjagaan peribadi, penjagaan rumah dan produk rawatan udara termasuk 45 paten di seluruh dunia.

Apa jua yang anda perlukan, kami harap anda dan keluarga tersayang anda akan seronok menikmati kehidupan yang lebih sihat melalui produk dan peluang yang ditawarkan oleh Shaklee.