Selasa, 24 Disember 2013

Alfalfa Berkesan Untuk Keputihan : Testimoni


Assalamualaikum..

Hai, bertemu kembali. Kalau sebelum-sebelum ni kita asyik cakap pasal khasiat-khasiat produk Shaklee je kan? Pasti ada yang tertanya-tanya, tak ada feedback pengguna ke kan..? Yelah, duk borak pasal khasiat je. Hehehe.

Sebenarnya ada, mana boleh tak ada feedback dari pengguna. Semua orang berpuas hati tentulah ada dapat feedback, tapi itulah, saja simpan dulu, konon-konon nak surprise kan korang la ni. Hehehe.

Okay, ingat lagi tak entry sebelum sebelum ni kita pernah sembang pasal masalah keputihan? Dan hari ni, saya nak share satu testimoni yang sudah pun cuba rawat dengan alfalfa complex tau. tak percaya? Jom tengok…!

klik untuk tumbesaran

Alhamdulillah, seronok rasa bila produk tu sesuai dengan pengguna. Nampak, bukan setakat masalah keputihan je hilang, kulit pun dah tak berminyak dan terasa lembut. See..nampak tak betapa berkhasiatnya Alfalfa ni..!

Jadi, pada anda yang ingin dapatkan alfalfa ni, jangan malu-malu. 

Boleh sms/whatsapp saya di talian:

012-4104401(Nur) 
atau 
PM terus ke MUKABUKU saya. 


Yang pasti harga menarik sedang menanti anda..!